sinu elu, sinu valik

Inimesed tulevad ja lähevad. Vähesed jäävad ja seisvad lõpuni me kõrval. Mõned on kadedad ja üritavad meid ja meie unistusi maha suruda. Süstivad meisse halbu emotsioone. Näost näkku on nad just kui inglid, soovivad head ja hoolivad. Pöörates selja oled aga sina see koletis ja halb inimene. Ometigi sa annad endast kõik, et teda toetada. Kuid tema imeb su energia välja. Jah iga inimene õpetab meile miskit. Iga tagasilöök teeb tugevamaks, kuid kohati on see nii kuradima valus ja raske.
Sellistel hetkedel tuleb küsida endalt, kas ma elan endale või teistele?
sel hetkel mil sa hakkad elama ainult endale kaovad paljud inimesed. Mõned neist üritavad endiselt meid alla suruda. Nende kadedus lihtsalt ei suuda vaadata kui edukas ja tugev sa olla võid. Mida aeg edasi seda rohkem inimesi kaob. Kuna su unistused ja vaev lihtsalt ei võimalda niisama kuskil ringi töllerdada ja elu põletada.,,,siis need super head ja toredad "Sõbrad" vaikselt hajuvad.
Meil kõigil on oma struggle. kuid pole ühtegi probleemi, mida ei saaks lahendada. See on su enda otsus, kas sa võtad need kaotused vastu ja lased neil end alla suruda. Või sa tõused ja oled tugevam kui kunagi varem. Kuid selleks, et tõusta sa pead end armastama. Inimesed arvavad tihti, et enesearmastus on nii loomulik, et nad unustavad seda tegelikult teha. Kuid tegelikult on enesearmastus väga suur töö, mida tuleb harjutada. Sa ei saa olla tugev ja võitmatu kui sa ei respekti iseend.
 Mõtle, need inimesed kellega aega veedad, kas nad respektivad sind sellena kes oled? Kas nad toetavad sind? Sa tead, et mõned inimesed lihtsalt jõlguvad su läheduses olles kadedad, õelad, nad suruvad sind alla. Kas sa ikka armastad end, kui sa igapäevaselt end alla surud, et olla ümbritsetud inimestega, kes sinust tegelikult ei hooli. See ei ole oluline, et mõned neist on su lapsepõlve sõbrad, või et oled nendega aastaid ringi chillinud. Sul on õigus teha valikuid. Sa ei pea tiirutama ühe kohapeal, sul on õigus ära jalutada ja täita oma unistused. 
Mitte keegi peale sinu enda ei saa sind peatada. Kui sa oled õnnetu, siis vaata tagasi- need on sinu elu valikud. Mitte keegi ei taha olla üksinda, aga miks olla terve elu õnnetu ja alla surutud lihtsalt sellepärast, et su ümber on valed inimesed. 
Ma ei  vaja miljonit inimest enda ümber. if I don't like you. I don't fuck with you. Mulle ei lähe enam korda teiste inimeste arvamus. Ma elan oma elu. täidan oma unistusi. Käin oma rada.

Seotud kujutis

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Insecurities

Mindset

Kahepalgelised ussitajad