Elan iseendale!

Vahest lihtsalt kaob tahe teha seda mida armastad. Sinu sees on olemas miski, mis seda ihkab kuid sinu sees on ka miski, mis töötab su tahtele vastu. Varem või hiljem võtab üks neist sinu üle kontrolli. Sa kas saavutad võidu õppides kaotustest või sa kaotad ja hääbud sügaviku. Kui sa ise ei uju vastu voolu oma unistuste suunas siis ei uju sinna mitte keegi. 
Kaotajaks ei jää kunagi keegi, kes ei anna alla. Võimatu on võita kedagi, kes kunagi alla ei vannu, sest see inimene tõuseb alati. Hoolimata korduvast põrumisest on see inimene ikkagi lõpuks jalul. Ning ühel hetkel seisab ta seal, kus ta on alati seista tahtnud. Poodiumil, teiste ees või enda südames.
Ükski võit ei tule kunagi kergelt. Küsimus ei ole kellas või ajapuuduses, kui sa tahad kuskile jõuda siis sa sead oma unistused esiplaanile ja teed, mida iganes on vaja selleks, et võita. Sunnid end isegi kõige si**emal päeval tõusma ja tegutsema. Küsimus pole kunagi ajapuuduses, vaid selles, mis on sulle oluline. Vabandusi ja põhjuseid leiab mitte minemiseks ja tegemiseks alati. 
Võta oma unistuste täitmiseks kõik riskid, mis võtta annab. Tee kõik selleks, et see poleks unistus vaid sinu teekond. Sinu töö on olla see, kes sa tahad olla. Kui see kõik oleks kerge siis see poleks miskit väärt. Saavutusi ja emotsioone saab alles siis hinnata, kui sa oled käinud läbi tee, mis sind peaaegu tappis. Kuid sa tulid sellest välja võitjana. Sul on armid, sul on mälestused, kuid sul on ka oskus hinnata rasket tööd. Ja eelkõige võitlust ise endaga. Võitlust, mille võitsid sina.
Keda kotib kellegi arvmus sinu või su unistuste suhtes. Mis seal vahet on kas keegi peab seda võimatuks või mõttetuks. See on sinu unistus, sinu visioon ja kui sa tahad siis sa saad selle. Kui sa tahad seda võitu, siis sa lähed ja võtad selle võidu. Kas esimesel, teisel või sajandal korral pole oluline. Oluline on tõusta ja minna edasi kui kukud. Tähtis on võidelda selle nimel,mida sina tahad, mitte selle, mida teised tahavad. Kõik inimesed on olulised, kuid on ka kohti, kus tuleb seada end esikohale ja teha just seda, mida sina armastad. Tee seda, mida sa sündisid tegema! 💗


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kahepalgelised ussitajad

Insecurities

Hall mass aka ühiskonna ideaal