Üle mägede #motivatsiontalk

Pinterest
Sa oled, kas iseenda parim sõber või suurim vaenlane.  Ainuke inimene, kes sinu eest saab seista oled sina ise. Sa oled ainuke inimene, kes saab sinu unistused täide viia. See ei pea olema kerge, see ei saagi olema kerge, kuid need on sinu unistused.
Küsimus ei ole selles kui hästi sa midagi teed. Küsimus on selles kui hästi sa tahad midagi teha. Meil kõigil on tõuse ja mõõne. Mõni päev ongi kohutavalt s*tt. Puudub energia, tahe ja mott. Vahest tunneme end kaotajatena ja tahame alla anda. Mõnel päeval me nutame, sest tunneme, et me ei andunud endast piisavalt. Kuid kes ütles, et me ei tohi nutta? Teha asju mida me armastame polegi alati kerge, kuid see kõik on seda väärt.
Mitte ükski pisar ei tee sinust allaandjat, me kaotame alles siis kui oleme lõplikult alla vandunud ja lõpetame proovimise.
Selleks, et jõuda punkstist A punkti B on vaja võidelda. Kui ma ei taha hommikul vara ärgata ma ärkan ikkagi. Kui ma tunnen, et mul pole motivatsiooni siis ma sunnin end siiski seda tegema. Ära sea endale vaid unistusi. Loo enda elule eesmärk ning sure üritades seda saada.

See ei saa olema kerge, sest meie kõrval on alati inimesed ja asjaolud, mis meid takistavad. Mida suurem on su eesmärk seda rohkem inimesi üritab sinu unistusi hävitada. Kuid sina, liigu selg sirgu oma visiooni poole. Ei loe teiste usk sinusse. Loeb sinu usk sinusse. Võitle selle nimel, mis on sulle oluline! Vaid nii jõuad sa tippu!

Lots of love <3
Stay motivated!

Pildiotsingu fight for your dreams tulemus
https://allhiphop.com





Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kahepalgelised ussitajad

Insecurities

Hall mass aka ühiskonna ideaal